Zaštita od gripe podizanjem imuniteta!

Bliži se Božić, blagdan radosti, veselja i izobilja, a prethodi mu četverotjedno razdoblje adventa – došašća, iščekivanja i pripreme. Što možemo učiniti za sebe i za svoje najmilije u ovo vrijeme nemira, previranja, prezaposlenosti ili nezaposlenosti?

Pretrpani smo vijestima svakakvih katastrofa osobnih i elementarnih diljem svijeta. Teško je govoriti o životnoj radosti, ali moramo je potaknuti, moramo je iskopati i sjetiti se da ona postoji i da je neophodna za naše fucnkcioniranje.

Nazovite za besplatnu konzultaciju – 098/518-832x

Nakon dugogodišnjeg iskustva u različitim područjima, a prvenstveno infektologije, akupunkture i biorezonance ukomponirali smo u jednosatnu terapiju ono najvažnije. Dakle, nudimo vam akciju jednosatne vrhunske kombinacije za podizanje životne radosti, pojačano lučenje serotonina i specifične zaštite od gripe podizanjem imuniteta – inače 1000 kn u adventu 500 kn!

Obratite nam se s povjerenjem!

Zatražite slobodan termin ili postavite pitanje.

Ponuda je za sve naše pacijente, koji su već dobro upoznati s biorezonantnom metodom, ali i za sve druge koji žele isprobati sve njene blagodati. Sretan i blagoslovljen Božić svima!

Marija Ruža-Bengeri, dr.med.