Tretiranje štetnog utjecaja aditiva uz pomoć biorezonance

Šarenilo sokova, slatkiša, svježeg i sušenog mesa, mliječnih prerađevina…  u marketu, mirisi u pekari, dekorativne ambalaže u parfumerijama, pristupačne cijene igračaka i odjeće koja dolazi iz istočnih zemalja – sve nas to privuče da ih kupimo i koristimo svakodnevno, a da uopće nismo svjesni koliko različitih aditiva (bojila, konzervansa, emulgatora, sladila, kiselina….) unosimo u organizam i kakve su sve posljedice za naše zdravlje.

Što su aditivi?

Aditivi su tvari točno poznatog kemijskog sastava, koje se ne konzumiraju kao hrana, niti su tipičan sastojak hrane. U  prehrambenoj industriji obično se koriste u svrhu poboljšanja okusa i izgleda te za konzerviranje i čuvanje namirnica.

Dodaju se u hranu da bi je se obojilo, konzerviralo, kako bi joj se stabilizirao okus, uglavnom, da bi se hrana sačuvala od kvarenja jer nakon nekoliko sati ili dana kreće prirodni proces propadanja. Postoje prirodni aditivi, poput limunske kiseline i pčelinjeg voska, te umjetni aditivi. Većina aditiva nije štetna, a oni koji mogu biti opasni za zdravlje  moraju se, po važećim propisima, koristiti u ograničenim količinama. Ipak, to nije dovoljna zaštita potrošača jer potrošač ne zna koliko neke namirnice smije pojesti, a da ne unese preveliku količinu štetnog aditiva u sebe. Aditive unosimo u naše tijelo i na druge načine – kozmetikom ili pak odjećom tretiranom raznim kemijskim tvarima u procesu proizvodnje.

aditivi

Što se zaista događa tijekom godina u našem organizmu sa svim tim „dozvoljenim“ količinama, nitko ne zna ili se pravi da ne zna. Porast autoimunih bolesti i degenerativnih oboljenja često se dovodi u vezu sa sve većim brojem aditiva u hrani i drugim tvarima s kojima svakodnevno dolazimo u kontakt.

Biorezonanca i aditivi

U današnje vrijeme praktički je nemoguće izbjeći unos aditiva kroz hranu, pića ili kozmetiku, ali je nekim metodama, kao što je biorezonanca, moguće „poništiti“ njihovo štetno djelovanje na naš organizam. Naime, neki aditivi imitiraju funkciju hormona u našim stanicama pa tako već na staničnom nivou dolazi do poremećenog metabolizma.

Biorezonantnom metodom lako se utvrđuje prisutnost tzv. kemijskog opterećenja našeg tijela, a kako biorezonanca radi na staničnom nivou moguće je upravo tom metodom „izbrisati“ informacije „stranih tvari“ da bi stanica ponovo funkcionirala u fiziološkim uvjetima.

Nazovite za besplatnu konzultaciju – 098/518-832x

Iskoristite, dakle, i ovu mogućnost primjene biorezonanca da dovedete svoj organizam ponovno u ravnotežu da, usprkos neminovnoj izloženosti različitim aditivima, očuvate zdravlje, spriječite bolest ili, ako je bolest već nastupila, da uspješno ozdravite potpuno prirodnom metodom.

Obratite nam se s povjerenjem!

Zatražite slobodan termin ili postavite pitanje.