Saznajte na što ste alergični!

Svake godine sve više ljudi sa suzama u očima dočekuje početak proljeća. Na žalost, ne radi se kod njih o suzama radosnicama, već je to jedan od simptoma alergije na pelud drveća i različitih biljaka.

Peludna groznica ili sezonski alergični rinitis je uzrokovana upala nosnih prolaza, grla i membrane oka. Nakon zimskih mjeseci, pelud nošen vjetrom dolazi s raznog drveća, trava, korova i drugih biljaka.

Najčešći simptomi peludne groznice:

  • kihanje
  • svrbež i curenje iz nosa
  • začepljen nos
  • crvene, vodene oči te svrbež očiju
  • svrbež ili bol u grlu

Alergičari na pelud drveća najteže simptome osjećaju od ožujka i svibnja, lipanj i srpanj najkritičniji su za one alergične na trave, dok za osobe alergične na ambroziju najteži simptomi traju od sredine kolovoza pa do listopada, tj. prvog mraza.

peludni-kalendar2015-2

Alergološkim (biorezonantnim) testiranjem u našem centru lako ćemo utvrditi na pelud kojih biljaka ste alergični te odmah pomoću sofisticiranog BICOM Optima aparata terapeutski djelovati kako bi vaše smetnje bile što manje ili čak u potpunosti nestale.

Nazovite za besplatnu konzultaciju – 098/518-832x

No, mi ne stajemo ovdje jer smo, kao pioniri biorezonance u Hrvatskoj i regiji, u proteklih deset godina bavljenja ovom metodom na primjeru od preko 1000 pacijenata s alergijama (preko 3000 ukupno!) naučili da kada se radi o peludnim alergijama sama reakcija na pelud neke biljke, npr. rinitis, kihanje ili svrbež očiju, najčešće je samo ‘vrisak’ organizma da mu treba pomoći, a ne isključivo tretirati simptome. Slično je i s raznim alergijskim reakcijama na koži.

Iz tog razloga biorezonantno alergološko testiranje u našem Centru uključuje i ispitivanje svih potencijalnih alergena iz okoliša (toksini, aditivi u prehrani, fungicidi, pesticidi…), kao i na prehrambene namirnice koje se često pokazuju kao pravi razlog tegoba pacijenta. Drugim riječima, ponekada nismo ni svjesni da neke od često konzumiranih namirnica tijekom čitavog života mogu biti okidač koji uzrokuje tegobe koje smo zasigurno primjećivali, ali smo ih možda ignorirali ili ih pak nikako nismo dovodili u vezu s uzimanjem neke hrane. To može biti nadutost, umor, glavobolje, atopijski dermatitis, ali i alergijske reakcije na prašinu, dlaku životinja ili pelud. Dozvolite nam da zajedno dođemo do pravog uzroka vaših smetnji te ih se uz našu pomoć riješite zauvijek.

Obratite nam se s povjerenjem!

Zatražite slobodan termin ili postavite pitanje.