AKCIJA: U našem Centru možete dobiti svoju kombinaciju Bachovih kapi za samo 100 kuna!

Dvadesetih godina prošlog stoljeća bakteriolog i homeopat dr Edward Bach pronašao je sustav od 38 cvjetnih pripravaka (Bachovih kapi) , koje nam mogu pomoći da se nosimo s emotivnim zahtjevima svakodnevice.

Svaki pripravak pokriva određeno emotivno stanje a korištenjem Bachovih kapi negativna se stanja ne potiskuju već se transformiraju u pozitivna i to tako što stimuliraju naš osobni potencijal samoiscjeljenja.

Nema istinskog iscjeljenja dok se ne promijeni životni stav, uspostavi mir uma i ne postigne unutarnja radost.

Danas je općepoznata povezanost emocija i imunog sustava kao i utjecaj stresa na cjelokupno zdravlje, a na toj je činjenici i dr Edward Bach usmjerio svoja istraživanja kako pronaći ravnotežu  koristeći izvore u samoj prirodi.

Određeni cvjetovi, šiblje i drveće koje raste u čistim područjima bogato je eteričnim svojstvima koja imaju sposobnost iscijeliti unutrašnjost našeg bića. Dr Bach je otkrio njihovu sposobnost čišćenja uzoraka koji u ljudskom biću stvaraju određene poremećaje i neravnotežu. Ove kapi ne napadaju bolest već hrane naše tijelo pročišćenim cvjetnim vibracijama u čijem se prisustvu bolest topi poput snijega na suncu.

Osim svih odraslih osoba mogu ih koristiti i trudnice, djeca pa čak i životinje i biljke. Tretman Bachovim kapima može biti zasebna terapija ili kao potpora bilo kojoj drugoj terapiji jer je potpuno neškodljiv.

Bach je 38 pripravaka svrstao u sedam grupa: strah, nesigurnost, nedostatak pažnje i nezainteresiranost, usamljenost, preosjetljivost na utjecaje, potištenost i očaj te pretjerana brižnost za dobrobit drugih. Za svako stanje postoji nekoliko kapi koje ga liječe. Najbolje rezultate, Bachove kapi pokazuju kod anksioznosti, napadaja panike i različitih vrsta strahova. U posljednje vrijeme pomoć često traže mlade osobe s napadajima panike ili strahovima koji ih toliko blokiraju da ne mogu normalno funkcionirati u društvu. Bachove im kapi pomažu da se vrate u ravnotežu, terapija se obično sastoji od kombinacije nekoliko različitih pripravaka i nema privremenog pogoršanja simptoma.

bachove-kapi-popust-terapija

 

Dijagnostika za terapiju Bachovim kapima najčešće se određuje  razgovorom . Što je osoba otvorenija i više u stanju izraziti osjećaje, to će terapija biti bolja jer naglasak nije na fizičkim simptomima ni traumama iz prošlosti, nego na trenutnom stanju, trenutnoj mentalno-emotivnoj slici. Na razgovoru se treba opustiti, pustiti osjećaje iz sebe i pritom se ne sramiti ni suza. Možda je upravo to razlog što na terapiju češće dolaze žene.

Međutim,  danas imamo daleko precizniju metodu određivanja mješavine Bachovih kapi – putem biorezonantnog aparata BICOM. Obzirom da biorezonantna metoda radi po načelu uzimanja frekvencija iz našeg tijela, ispravljanja patoloških i vraćanja zdravih natrag u tijelo, a i Bachove kapi funkcioniraju na tom principu (vraćaju ravnotežu u naš organizam na tjelesnom, mentalnom  i energetskom nivou) – određivanje kombinacije kapi za pojedinu osobu daleko je preciznije i odgovara trenutnim potrebama svakog  pacijenta. Važno je napomenuti da Bachove kapi ne djeluju isključivo na simptome, nego na osobu u cjelini pa stoga za istu tegobu dvije različite osobe dobivaju različitu kombinaciju kapi, a to nam omogućuje  određivanja kombinacije biorezonantnom metodom.  Isto tako biorezonantnom metodom određuje se doziranje i vremenski period  optimalan za primjenu kapi.

Iz svega navedenog proizlazi da su Bachove kapi jednostavno i učinkovito rješenje kako dovesti u ravnotežu naš um i tijelo u ovoj stresnoj, turbulentnoj svakodnevnici. Međutim,  to nije lijek za sve, već  vrlo učinkovita potpora  sposobnosti našeg organizma da što bolje funkcionira kao i potpora drugim vrstama terapije.

Nazovite za besplatnu konzultaciju – 098/518-832x

Dolazi  nam vrijeme ADVENTA – period pripreme za Božićne blagdane koji bi nam trebao donijeti radost  i mir, a nažalost donosi i niz drugih osjećaja: brige, strahove, tjeskobu, nemir, paniku, stres…

U želji da ovo lijepo razdoblje u godini provedete u miru, veselju i bez stresa u našem Centru možete dobiti svoju kombinaciju Bachovih kapi za samo 100,00 kuna. Akcija vrijedi do 24.12.2014.!

Obratite nam se s povjerenjem!

Zatražite slobodan termin ili postavite pitanje.